Kop Praktijk Mondhygienist J.Landman
Kom erin zegt Joyce

                     Even voorstellenJoyce bij de stoel      

Graag stel ik mij aan u voor.

Na het behalen van het VWO diploma ben ik in 1985 als mondhygiënist afgestudeerd aan de Mondhygiënistenopleiding van de Faculteit Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam (nu ACTA).

Gedurende 25 jaar ben ik werkzaam geweest in enkele gerenommeerde tandartspraktijken in de regio. Bij de start van mijn loopbaan lag de nadruk vooral op de uitgebreide cariëspreventie en controles van met name (jonge) kinderen. Door het toenemend inzicht dat de parodontologie het fundament is voor een gezonde mond ben ik mij in 1990 gaan specialiseren in de preventie en behandeling van parodontale aandoeningen en later ook de implantologie. Door mijn uitgebreide ervaring en deskundigheid op vele gebieden van de mondzorg ben ik in staat kinderen en volwassenen (tot op hoge leeftijd) kwalitatief hoogwaardige mondzorg te bieden.

Kwaliteit

Sinds mijn afstuderen ben ik lid van de beroepsvereniging NVM, waarin ik o.a. als regiovoorzitter gedurende 6 jaar actief was. Evidence-based zorg (gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek) vormt een steeds belangrijker pijler onder ons beroep en ons handelen. Regelmatig neem ik deel aan wetenschappelijke congressen en nascholingscursussen, wat geresulteerd heeft in een derde termijn kwaliteitsregistratie voor 5 jaar tot 30-09-2015 in het KRM Intercollegiaal overleg met collega mondhygiënisten en het leiden hiervan is ook een belangrijk kwaliteitsproject. Al geruime tijd ben ik lid van de wetenschappelijke Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).

Een gezonde mond

Een gezonde mond door professionele, evidence-based behandeling, gecombineerd met persoonlijke aandacht.